Dubbele afdracht

Het kan voorkomen dat u als sportvisser lid bent van meerdere verenigingen en u meerdere malen de landelijke afdracht heeft betaald.

U heeft recht op retournering van de teveel betaalde afdracht als u meerdere vispassen heeft  zonder sterretje rechts naast het lidnummer. De oorzaak hiervan is dat de persoonsgegevens bij een van de verenigingen niet kloppen, waardoor u niet gematched bent.

Als u een extra vispas ( sterretje rechts naast het lidnummer) in uw bezit heeft die u niet middels het voorlopig bewijs van lidmaatschap heeft verkregen, maar direct via de vereniging, dan verzoeken wij u om de teveel betaalde afdracht bij sportvisserij Nederland terug te vragen.

Gebruik link: DUBBELE AFDRACHT

Bij problemen kunt u contact opnemen met Sportvisserij Nederland: tel. 0900-2025358